CONFUSED

gymnasieval,vara glad,vara bäst i skolan,vara en bra vän,anpassa sig efter andra, tänka efter.
Dessa saker kan jag förmedla att det är svårt att vara allt samtidigt, under varje rubrik kan jag sätta en hel lång lista om vad allt innebär också.
Gymnasieval, tror jag tänkt rätt nu då jag väljer att inte flytta utan stanna hemma för maximal hjälp,satsa på träningen,mer pengar,och såklart skulle de göra väldigt ont att lämna någon man tycker om. 
Vara glad, är ganska enkelt för mig om dagarna då jag är omringad av mina favoriter som alltid får mig skratta, men på kvällarna i ensamheten kan jag glömma bort att vara glad på grund av all förvirring, då går allting alltid ut på fel person tyvärr som absolut inte är värd det, förlåt. 
Vara bäst i skolan, lyssna koncentrerat hela tiden, alltid ligga steget före,de som förväntar sig skyhöga betyg av dig, plugga två timmar varje dag hemma för annars kommer du abslout inte få bra betyg. Nej jag orkar inte plugga hemma och nöjer mig därför med de betygen jag får i slutändan. Jag tycker inte om att vara i skolan, vill aldrig dit, inte personerna det är fel på, inte lärarna, inte lektionerna, inte golvet jag går på eller stolen jag sitter på utan känslan. Men jag glädjer mig åt att snart få börja gymnasie.
Vara en bra vän, fruktansvärt svårt då jag drabbas av all förvirring återigen, jag orkar inte smsa hela tiden, eller träffas varje dag, orkar helt ärligt reagera
Anpassa sig efter andra, ja just ja, du tål inte då jag säger dittan och dattan, välj dina ord Elina.
Tänka efter, fan nu gjorde jag sådär igen, hen kommer aldrig förlåta mig, att allting i mitt huvud ska gå i tempo 110. Göra snesteg hela tiden. Shit.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo