Collage


Förlåt

Kag vet att jag suger på Att blogga men så är det, puss hej


Träning

Har inte gjort Något annat än att träna om kvällarna, så sjukt skönt Jag är så lycklig. Innebandy träningen gick bra ikväll och match på söndag mot Hudik och skola imorgon och ska till Hudik på tisdag igen :) livet är bRa nu.


Jan. 24, 2013


Gym

Drar snart till gymmet med bästavän, underbart


Avundsjuk

Jag vet att ni är avundsjuk på min frukost


JAG ÄLSKAR MINA FÖLJARE PÅ TWITTER


Nöjd

Nöjd efter vad dagen hade att erbjuda och att jag fått 800+ följare på Twitter. Höjdpunkten på dagen var iallafall gympasset, kom nyss hem och har kört ett pass med Nike på kinect. imorgon så ska jag gå i skolan tills fyra sedan åka hem tror jag och sen på kvällen ska jag och bestie gymma! ✌ Vi ska även testa på zumba någon dag haha får se hur det går alltså..


Sova middag

Sluta tolv = åka hem och sova


Bänken

Här ligger jag på en bänk ensam i skolan eftersom jag är i skolan två timmar före vi börjar, but still keep smiling


Godnatt


Collage of today


Herregud

Så sjukt trött just nu så jag vet inte vad, somnar vilken sekund som helst.. Haft en jätte trevlig dag med min pappa idag ätit god middag osv! Nu har han hämtat bror som kommer hem ifrån Stockholm! Jag har tränat framför kinect så mina ben är helt döda just nu, ligger i sängen och bara slöar mig! GAAAH 108 FUCKING DAGAR TILLS KONSERTEN!!!!! Godnatt från mig


PIANO

  HAHAHAHA.. varför gör jag detta?
 kan inte ens låten och har aldrigt spelat piano..

Yesterday


Godmorgon

Godmorgon på er, kunde verkligen inte sova igår. Kollade runt på we❤it som vanligt bara. Vaknade halv tio också så har bara legat i sängen och kollat på Twitter osv, ätit lite frukost nyss eller typ nu. Ska köra lite kettkebell senare och lite med hantlar ska försöka ta en promenad också :) bror kommer hem ikväll också!


HARRY

HARRY VARFÖR GÖR DU SÅHÄR MOT MIG? HERREGUD JAG AVLIDER.


Tårar

Och nu var det dära att uppdatera inte prio ett, måste ändra på det nu. Riktigt skön i dag med mamma pappa och hunden, som förr nästan. Väldigt sällan det blir så att bara vi är tillsammans, har hänt när jag legat på sjukhuset bara haha! Kvällen har tillägnats åt att äta och bloggen, nu ligger jag i sängen och ska sova, med musik i öronen och lite Larry tankar, (b)romance.. Detta är så sjukt jobbigt och får mig att gråta väldigt ofta. Ligger nu och gråter efter några videor.. Skriver när jag vaknar, Sovgott vänner!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3866991/images/2013/pic_50fb329addf2b30b302295b5.jpg" class="image">


Godmorgon

Lite sent morgoninlägg men vad gör det? :) vaknade sju idag sen åt jag frukost sminkade mig å klädde på mig, sitter i skolan ny och har nyss haft engelska och ska snart ha svenska med fredriiik. Kung det! Så sjukt trött idag iaf, ska bli riktigt skönt att träna senare :) uppdaterar med när jag äter! ( bilder från denna morgon )


Natti

Jag orkade inte uppdatera i skolan, inget speciellt hänt, det var tacos ( det viktigaste ) och hade spanska förhör. Imorgon börjar mina lektioner halv nio, ganska lugn dag imorgon tror jag, efter skolan ska jag gå till ren. På eftermiddagen har jag innebandy träning sen ska jag hitta på något under tiden de andra ska på bandy, Sen ska jag äntligen åka hem till pappa! Ska beställa något skal till mobilen också och skärmskydd. Ikväll har jag inte gjort något alls, åt mat när jag kom hem sen somnade jag och vaknade vid halv åtta och har ätit glass och legat i sängen sen dess typ haha, nu ligger jag i sängen nyduschad i älsklingströjan. Ville bara sögs godnatt!


Godmorgon

Godmorgon, vaknade nyss så har klätt på mig och käkar frukost nu, skriver när jag kommer till skolan, puss


Kväll

Hejhej, var på innebandy tidigare och damerna vann med 8-3 eller något sånt. Super bra! Tyvärr var det bara en träningsmatch så de får Inge poäng. Efter innebandyn så gick jag till Andreas en sväng, kallt som in i.. Men varmt när jag kom in iaf, var där i kanske en timme innan mamma kom och hämta mig så åkte vi till ett ställe och gick ut med vår hund, ska gå upp och sova lite nu samt plugga in spanskan i huvudet.. Skönt att få lägga sig i tid en gång! Godnatt :)


Eftermiddag

Tjänaa, lyssnat bästa ed i flera timmar haha, ikvällska jag inte träna, gud så skönt, ska iväg och kolla på en match också, ska lägga mig tidigtikväll och måste plugga lite!


BESKRIVNING AV MITT ÅR 2012!

Detta blir väldigt kortfattat men men..
 
Januari - Jag hade det lite svårt i skolan, Bråkade med vänner, var sviken sen vi gjorde slut
 
Februari - Vissa saker blev bättre men ibland kunde allt komma samtidigt och jag blev helt deprimerad sen vi gjorde slut, och det gjorde så sjukt ont varje dag jag såg dig i skolan.
 
Mars - Jag träffade en fantastisk kille som fick mig så lycklig, Lärde känna en hel del nya vänner, var ute sent och var aldrig hemma. Fortfarande vän med han och han gör mig så glad! Åkte till fjällen med vilma för att fira påsk. Jag började gymma.
 
April - Jag skärpte mig och tog tag i skolan, fick veta att jag skulle till spanien med mamma, var allmänt lycklig fast fortfarade deprimerad. Jag tränade ganska mycket. Jag såg en kille på ett helt annat sätt, men vet inte vad som hände.
 
Juni - Jag och mamma åkte till spanien, Jag var så sjukt lycklig där! Jag fick sommarlov, Jag mådde bra. Jag åkte till söderhamn på schools out första dagen, såg lite artister och träffade massa vänner. Drog ut nästan varje kväll på  cykel genom hela bollnäs med vilma, De dagar det var sol solade vi. Åt mat hela tiden.
 
Juli - regningt sommarlov, var med vilma nästan varenda dag, några shoppingdagar i gävle. Åkte ut på sjän varje kväll och fiskade. Åkte till Falun till fina Linnea och var på Coz och DC cup, träffade underbara norskar! träffade en av mina närmsta vänner där. Linnea kom till bollnäs. Var ute på stan och chillade varje kväll. Vilma reste bort och jag gjorde min blonda dipdye som jag än har kvar.
 
Augusti -  regn regn och regn, fortsatte vara med vilma som vanligt, solade de dagarna det gick. Några veckor innan skolan började åkte vi till Stockholm helt spontant och åkte Birka, super kul! minne för livet. Var hemma sen och började förbereda mig för skola.
 
September - Firade storebror som fyllde år! jag kände mig lite sjuk, blev sämre och sämre, låg bara i sängen, var till sjukhuset flera gånger, kunde inte äta eller dricka, bara sov. fick sedan det konstaterat att det var körtelfeber, bror fick körkort! Jag började sedan kunna äta och gick upp de 7 kg som jag gick ner, jag fick inte träna på 1 - 3 månader. Jag var ifrån skolan i tre veckor, blev kallad skolkare, när jag egentligen var sådär pass sjuk. Jag blev frisk, kunde ta korta promenader, kunde inte träna, åt mycket och hade massa tid för vänner. tog det allmänt lugnt och tittade på en lägenhet vi tänkte köpa. Jag fick inte vara med på idrotten.
 
Oktober - hade tid för vänner eftersom att jag inte tränade, åt hela tiden, trodde jag skulle bli jätte tjock. fortsätta leva livet som det var. I slutet av denna månad så började jag hämta tillbaka konditionen fast jag var rädd hela tiden att jag skulle spräcka mjälten. Jag fick veta att jag skulle få F i idrott. 
 
November - En underbar månad och världens sämsta, Invigde månaden med Lanorama. Jag träffade en kille, Jag blev kär, eller vi blev kär. Polisen blev inblandad om lite saker, och jag blev anmäld för något jag inte gjort, Jag var med honom varje dag. En dag slog jag sönder ansiktet, knäna, benen, fingrarna, armen och tänderna, jag fick åka ambulans till akuten och låg där några timmar, Jag hade så ont i huvudet och såren gjorde så sjukt ont.  det var så underbart att vara med honom. tills polisen förbjöd oss att vara med varandra plus mina föräldrar. Detta var samma dag som jag gjorde illa ansiktet, först stannade jag hema för att vila ansiktet sen jag gjorde illa det men sen vägrade jag också att gå till skolan, jag åt inte, grät hela tiden, ville bara försvinna. Mina föräldrar försökte göra mig lycklig på alla möjliga sätt ge mig saker, åka dit jag ville, köpa saker till mig.
 
December -  min månad, Jag åkte till Sala första helgen i december för att få shoppa och träffa min släkt och bara ta det lugnt. Jag fyllde år i Sala, hade det mysigt. Var fortfarande sur och ledsen över att vi inte fick träffas. Jag försökte sedan tänka på annat och vara med andra vänner. Jag firade jul med familjen men jag blev sjuk så att jag låg mest i sängen. Den 28onde åkte jag och Hanne till stockholm, Jag träfffade min felix, Jag var lyckligaste på jorden, Min fina vän. Jag var med vilma, vi åkte skoter och jag ramlade av skoten och slog mig, Vi firade nyår hos vilma, sen åkte vi till fabbe, Jag fick min nyårskyss.