ÅRE

Nu drar vi vidare till Åre!


Herregud hur jävla bra jag mår med er


Gurl


Jaha

Tisdagen är så sjukt tråkig, fick äntligen tillbaka vår lärare iaf. Jobbade ingenting på hela svenskan då jag tyckte det var roligare att lyssna på musik och vara social med andra människor genom min mobil. Idrotten gick faktiskt bra, simmade en halvtimme utan vila & sen livräddning. Engelskan gick lite segt blir så less på att jag inte kan ett skit! Fick tillbaka provet från hemkunskapen och de visade sig inte bra, tröstade genom att baka en kladdkaka. Mådde så illa när jag kom hem tills jag åkte och Tränade, känns skönt nu iaf, och ska precis sova "tidigt".


Värdelös tisdag dag


Måndag


Klockan är 23:46

Jag ligger i sängen, glad som aldrig förr efter att varit ute på ett litet äventyr haha..ute i hästhagar,diket och skoterspår så är jag så sjukt lycklig att jag fått träffa mitt hjärta ikväll. Önskar han kunde stannat längre bara..
Klockan ställd pp 08:00 för fotboll!!


Dagen


Söderhamn

Hela dagen lång har jag varit i Söderhamn på konfirmation, ganska kul när jag har världens finaste vänner omkring mig iaf.
En god middag när jag kom hem och vem vet vad som händer ikväll, slutar väl säkert med att jag lägger mig å somnar hela kvällen för imorgon är de tärning 09:00 utomhus haha..


Tidig

Dagen slutade inte som väntat, jag fick mina byxor jag beställde för över en månad sen, jag fick äntligen spela innebandy, jag fick äta kebab, jag fick vara med bästavän.
Nu väntas en tidig kväll i sängen för mycket sömn även fast jag somnade över en timme på Simon.


Torsdagen

Igår var det varit en pretty lugn dag i skolan och det var tacos, mums
Två träningspass gjorde jag också!


Idag

Idag har varit en härlig dag helt och hållet, åkt buss till järvzoo och kollat på djuren. Åkt hem till Simon och lekt med honom i några timmar och sedan två timmars innebandyträning på det'
Nu ligger jag i sängen och ska sova, verkligen jätte trött idag och kroppen är helt slut. Imorgon kan jag inte vara med Simon eller Fredrik för de ska till Vemdalen, ååååh


Järvzoo

Idag har vi friluftsdag så jag och mina tjejer ska till järvzoo, orkar tyvärr inte ta med mig systemkameran men har iaf en ganska bra kamera på min iPhone 5. Seeeeee yaa


Bloggen

Bloggen blir utan kontrol när man försöker leva livet.
Har haft en så jävla bra vecka bakom mig, har världens bästa vänner, har en grym helg framför mig, vunnit serien i innebandy, ska börja med fotboll igen, finaste killen gör mig hel

Halsont

var tänkt att jag skulel stanna till nio igår kväll på praktiken men var så jävla trött så drog hem typ kvart över åtta och bara chillade,
sitter och dricker vällning nu haha. har jätte ont i halsen, får se om jag kan träna ikväll och spela match på söndag men det är väl sånt som syns, sista dagen på granberg också idag tyvärr, snyft snyft..
ikväll ska jag hem till pappa, wiho!

TISDAG & ONSDAG (IDAG)

i tisdags var jag på praktiken från halv tio till 21, det var super roligt!
fast var så jävla trött på kvällen så jag somnade några gånger i soffan..
Idag kom jag till Granberg vid åtta och var där till två tiden då vi åkte ner på stan till andra praktikplatsen för att fortsätta, vi gjorde inget speciellt typ spelade biljard jag åt kakor och satt vid datorn haha.
Jag slutade riktigt tidigt idag, klockan fem, så sjukt skönt att komma hem tidigt.
Jag käkade sen åkte jag och tränade innebandy och jag kom precis hem och ska snacka med helin om imorgon och äta lite haha..
börjar halv tio imorgon och slutar nio skulle jag tro, riktigt kul ska det bli!
och kan tyvärr inte lägga ut bilder eller fler inlägg eftersom att jag inte har någon mobil hehe..
HA DET BRA FÖR DE SKA JAG

MÅNDAG

kvällen igår tillbringades på solrosen sedan hemma hos roxana för att sedan sova där, när jag vaknade så hade jag tydligen gjort ett lösenord/kod in till min mobil i sömnen, hur i helvete lyckas jag.
vid tolv tog jag helin & roxana bussen hem till mig för att försöka fixa mobilen men det gick inte, vi började klockan tre på praktiken så vi gick dit då och de visade runt oss och pratade typ sen jobbade vi fram till 21 då vi åkte hem, och nu ska jag sova och är frustrerad av mobilen!

Helgen

igår var en så sjukt underbar dag!
vaknade jättepigg och åt frujost´sedan drog jag och familjen ner på stan och åt lunch. supergott!
köpte bara lite one direction saker hehe.. efter vi ´varit på stan drog jag och körde ett skönt armpass på gymmet, testade lite nya saker också som gjorde att alla på hela gymmet kunde se min mage haha..
på kvällen kollade jag på melodifestivalen och bästa robin vann! efter melodifestivalen åkte jag till några vänner sen kom niklas & per och hämtade mig sen åkte jág hem!
Nu idag har  jag ätit massa frukt till frukost och sedan varit ute med mitt hjärta!
nu ska jag duscha, ikväll är det fotboll sen slaggar jag hos en kompis sedan är det måndag igen..

sit ups

 

ser fram emot att göra 305 stycken situps, ska göra demunder gympasset om ett tag! Ska gymma idag som sagt och sedan gå på stan en sväng.


Sängen

Ligger i sängen hur trött som helst nu. Var på sjukhuset idag sen tränade jag innebandy, de är så jävla roligt!!!
Imorgon ska bli en bra dag, godnatt

 

 


Randig top.

Idag har jag en randig tröja som ser vit ut i solljuset. Jag har också ett skärp och marinblåa jeans eftersom ränderna är i samma färg!


Maj

Kan vi snälla bara hoppa över månaden april? Jag vill verkligen ha månaden maj. Allting som kommer hända detta år händer i maj. Jag ska till Göteborg, ska flytta, konfirmera mig, och såklart one direction konserten. Längtar så sjukt mycket så de finns inte..!


Kvällen

Kvällen slutar absolut inte som jag vill då jag gråter som aldrig för.
När jag ändå håller på så kan jag lika gärna vara sur på allt och alla.
Tack för mig, hejdå.


Perfekt

Perfekt morgon.


Tränat

Nu har jag äntligen tränat innebandy, rolig träning med mycket skratt.
Badat nu och ätit frukt, ska ut snart sen hem å sova!


fin dag idag.

Goddag, så jävla fin dag idag alltså!
vaknade åtta jättepigg och åkte till gymmet vid halv tio gymmade en stund men har typ as ont i nacken sen jag har burit runt på louis i stockholm så de gick inge bra på gymmet. 
har ätit våfflor och jordgubbar med familjen och varit på altanen i solen idag, sitter på rummet och lyssnar på musik & skriver med de finaste på jorden. 
Ska packa träningsväskan snart eller packa upp & sedan packa ner nya saker för innebandyträningen.
om ungefär 40 minuter ska jag åka in till bollnäs med pappa då han skjutsar mig till lägenheten och jag möter upp mamma för att kolla på den, underbart! 
 
 

GODNATT

Imorgon ska jag äntligen träna å idag fick jag bjuda bästavän på middag.


CHOKLADGLASS


1D WORLD


GODMORGONB

Idag är det en bra dag, att vakna upp bredvid min alldeses egna Louis slår allting, helt klart.
Och en skön dush på det, och en frukost dejt med louis!
Idag ska jag leka med Louis, äta och vara med Louis!

Hämtat igen mig

Idag har det varit en riktigt lugn dag och jag har hämtat igen mig från igår, blev så trött då..
Har varit ute på en promenad och kört lite sådär jätte segt hemmagym. Ätit passionsfrukt såklart, och städat rummet så det blev fin fint.
Snart ska jag äntligen äta, så sjukt hungrig!


Igår var en bra dag


Morning

Håkan & Daniel är här, jag ska nog vara med bästis ikväll, on way or another spelas ur högtalarna, jag är lycklig!

RANDOM


sova

 
 
 ÅÅÅ HERREGUD HUR TRÖTT SOM HELST MEN SATT NER OCH SKREV ETT JÄTTELÅNGT INLÄGG MEN RÅKADE TRYCKA BORT DE!!!!!!!!!!!!!!!!!
idag har jag spenderat 5 timmar på sporthallen efter att ha sovit fyra timmar efter skolan, tränade innebandy med 97/00 pojkarna vilket var jättekul och pinsamt haha å jag spelade en helt ny position.
efter träingen så dusvhade jag å emma och sedan var vi sargvakter med ida vilket också var pinsamt!!
nu ska jag äntligen sova och har äntligen kommit hem till pappa, godnatt!
 

Veckor

Efter några veckor i skolan, ganska många veckor så har jag äntligen fått lov också, så sjukt skönt! Plus att jag har praktik veckan efter så behöver inte komma till skolan på två veckor. Ännu skönare, gick hem till farmor efter skolan så gör henne sällskap just nu. Världens snällaste är hon som gav mig jävligt mycket pengar bara sådär ändå för jag ska till 1D World! Sitter och äter frukt nu som hon också gav mig hihi. Slutade några minuter över elva, och ska träna fem till halv sju och sen blir jag kvar på sporthallen resten av kvällen, sen äntligen hem till Pappa!


Outfit

Detta är ju ingen modeblogg men..

Har mörkblåa jeans från bikbok

En vit tshirt från Lindex

Korshalsband från Gina tricot

Och min jacka från bikbok & Skor från eurosko :)


Godmorgon!

Godmorgon, klev upp vid sex sendess så har jag bara gått runt och lyssnat på musik och massa intervjuer, åh längtar så sjukt mycket till konserten!!
Sprang runt med Louis och fangirla lite hihi... Pussades lite också
Slutar super tidigt idag, ingen aning om vad jag ska göra dåå.. Går väl hem med Helin men vi får se!