Vad tänkte jag med

Jag har klara mål i mitt liv som jag ska uppnå. Men inte förns sisådär en kvart sedan slog det mig att den dagen jag äntligen är färdigutbildad efter fem års studier så kommer jag inte kunna fortsätta leva min dröm. Och varför i hela helvete har ingen sagt något innan? Att jag helt enkelt inte kommer kunna leva min dröm.
 
För jag kommer ha fibro.
Varför föddes jag ens om jag inte har någon nytta här. 
Alla mina drömmar är krossade nu och det finns ingen anledning att ens gå till skolan för jag kommer inte ha den framtid jag vill ändå.
 
Varför har ingen sagt något, varför har ni lurat mig att jag kommer kunna uppnå min dröm när jag inte kommer det, för jag var för dum för att inse det.
Stupid me. Vad gör jag ens här när allting just blev klart för mig att jag inte har någon framtid. 

Söndag

 
 
 
 
 
vilodag idag, verkligen. 
duschat, ätit och försökt skrivit lite på min uppsats men de sket sig. 
Kollat på en komedifilm och nu wallander.
Snart ska jag krypa ner i min lilla säng.
imorgon börjar jag nio,men ska på möte innan det så blir att kliva upp lika tidig ändå. 
 

HÖST

 
 
 
 
 
 
Lekte med färgerna på alla bilderna förutom de två sista. 
 

LÖRDAG

En god middag med familjen och sen gjorde jag en misslyckad kladdkaka.. 
eq,ful blev den också.
Dock var den dubbeltså god imorse så då slank den andra halvan av en helkladdkaka i min lilla mage..
 
 
 
 
 

Världens bästa helg

FREDAG: Att gå i skolan till klockan tolv är inte något man ska klaga på! blev ettbra gymmpass men bra tryck tycker jag. Åkte hem duschade och vips var simon hemma hos mig, åkte och handlade på älskade ica haha. Sedan släppte vi av han hos honom och vi stannade gatan nedanför för att äta en väldans god middag, hämtade Simon sen åkte vi hem till pappa där jag inte varit på hur länge som helst. Kollade på en för jävla läskigskräckfilm sen kollade jag på "dumma mig" undertiden han sov. Sen vaknade han och vi somnade inte förns fyra imorse haha. sovit hur dåligt som helst inatt men det var det så värt då jag vaknade och min kärlek håller om mig och morgonmys på det. 
 
IMORSE duschade jag och fixade mig och lämnade av simon, sen åkte jag och pappa äntligen och kollade på brandbilar och brandstation. Blev en känslomässig stund då jag fick se gamla bilder på min bortgångna farfar som var brandman. 
 
NU väntas en mysig middag med familjen. Sedan kladdkaka på det och bada badtunna!
 
 
 
Jag i en brandbil.
 

.


Helgen

6/9
Fredag:
Vaknade upp hemma hos pappa en halvtimme tidigare än vad alarmet stod på. Klarade av de få lektionerna i skolan galant och slutade 12:20. Åkte hem och sov lite och sedan ett halvdant pass på gymmet efter en veckas frånvaro. Hemma började jag fixa mig lite smått och åt gott. Tjejerna kom hit och vi taggade kvällen som skulle bestå av party hela natten lång. Fick gå-sällskap till tupps. När vi väl var utanför så skulle vi efter många om och men gå in. Men just när de andra gick hem vände jag om och fick skjuts på cykel till min finaste där jag spenderade resten av kvällen/natten. Sen följde han med mig hem och lämnade mig så jag gick hem och sov sen kom vilma på en cykel och slaggade här. Mitt i djupa sömnen hör jag någon skrika på mig och öppnar dörren för två till pojkar som ville ha sovplats.

7/9
Lördag:
Vaknar upp bredvid min älskling runt åtta på morgonen tills han och hans kompis gick hem. Jag ducshade och anordnade brak frukost till mig, mor och vilma. Somnade i soffan och vaknade upp vid två, vi käkade lite lunch sen så däckade vi ännu en gång till.
Runt klockan sex började jag och fixa mig lite smått och vilma cyklade hemmåt, lagomt slitna.
Mamma fick främmande så jag cyklade hem till Granberg och åt kladdkaka till middag med annat främmande. Gick hem till mitt hjärta och somnade där med honom, lämnade han dock vid ett då jag åkte hem till stan och vilma kom så vi åt äppelpaj och somnade sedan gott. Min fina bror fyllde också 19 år och befinner sig nästan 6 timmar ifrån mig.

8/9
Söndag:
Vaknade upp ganska tidigt i min säng ensam. Gjorde frukost och åt, vilma drog så jag åkte till gymmet för ett benpass. Duschade och vilma kom hem hit igen och chillade men sedan åkte hon igen. Jag cyklade upp till Simon och har spenderat hela min dag där fast åkte och sa godnatt till finaste Oscar och Elias också.
Kom hem innan tio då jag har käkat middag och ska nu sova lite.


Måndag imorgon och en grym helg har passerat. Ingenting blev som förväntat, men så mycket bättre.


FÖLJ MIG PÅ WE HEART IT

collage av ,mig
inspiration osv
 

Godnatt.

Jag Sitter och väntar på att du ska komma. Varje gång golvet knakar eller vinden susar så skiner jag upp som en sol för jag tror det är du som ska komma. Du är så långt bort. Jag vet att du behöver oss lika mycket som vi behöver dig. Då jag aldrig varit mer än en vecka ifrån dig ska jag stå ut i månader. Månader från dina varma kramar som får mig känna mig så trygg, månader ifrån våra skämt, våra skratt och hela dig. Jag saknar dig så det gör ont och jag ligger med tårarna falla ner för kinden sen vidare mot halsen då jag inser hur mycket du betyder för mig. Jag älskar dig.


VANILJ LATTE

 
Såhär på kvällskvisten efter jag varit ute hela kvällen så var ganska kyrlig.
Efter att jag varit gråtandes och velat dö tills jag låg i min finas famn.
Plus en massa härliga pojkar som gjortmigså glad ikväll med mycket skratt, as usual.
 

Vitaminer

Gick totalt en timme i skolan idag, och inte ens den timmen ansågs enligt mig som en lektion. Ebba följde med hem men nu är jag ensam och slocknade i sängen och snart kommer min fina. Men just nu försöker jag få i mig lite vitaminer och energi Då jag inte ätit och kroppen hänger inte med. Nu åter till you me at six. 
 

Obbola

Vaknade vid sex, kom inte in till stan förns 11 dock.Gick in i några affärer utan att hitta ett dnyft. Lunchade en sista måltid med storebror på väldigt länge, det blev en klassisk sub på Subway. Hittade liteenkla basic tröjor jag köpte samt ett linne, det duger.Fikade en latte på waynes, vanilj latte.Lämnade sedan Jesper och kramade om honom hejdå med tårar i ögonen. Att inte kunna veta närjagser honom nästa gång och jag fårhålla om han igen, små retas med honon, nypas eller skratta. Det får dröja ett tag men det ska gå bra. Hur ont det än gör så ska jag klara det. Efter sex timmars bilresa hem, ensamma. Samt en onyttig middag på max är vi nu hemma. Har duschat av mig och förträngt kylan som ärutanför väggarna och pratar nu och sedan 47 minuter med min fina i telefon. Ska sova nu men tänkte visanågra bilder idag när vi åkte ut till Obbola och havet där!
 
 
 
 
 

 
 

Umeå.

En sista gång jag åker dit tänkte jag säga haha.
Verkligen inte.
Åker imorgon morgon dit upp och stannar tills måndag, är hemma tisdag onsdag sen på torsdag åker jag förhoppningsvis upp igen, dock ensam.
Kan inte beskriva detta med ord, men det gör så ont i hjärtat. Men som min bästavän alltid säger - tänk på vad glad han är som har en hel framtid framför sig och kommit enda dit och lyckats, du ska vara glad för honom!
Jag älskar min storebror.

https://cdn3.cdnme.se/3866991/7-3/pic_5222748de087c338b7d16eac.jpg" class="image">